Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bekijk dan snel ons aanbod! Al onze afvalcontainers zijn te verkrijgen in drie verschillende formaten, waaronder ook de 6m3 container. Met de diverse formaten bieden we voor iedereen dan ook dé oplossing voor afval, zowel zakelijk als particulier. Weten of de 6m3 container de meest geschikte optie is voor uw klus? Lees dan snel verder! Graag leggen wij u uit hoe u de beste container kiest voor uw situatie.

Welke 6m3 container kies ik?

Bij Afvalcontainers Zuid-Holland hebben wij in totaal zes verschillende containers in ons aanbod: bouwafval containers, grofvuil containers, houtafval containers, puinafval containers, groenafval containers en grondafval containers. Ieder van deze afvalcontainers is hierbij te krijgen in een 6m3 container en bij het bestellen van een container is het dan ook belangrijk om eerst te kijken naar de afvalstroom die u verwacht. Hierbij draait het niet om de hoeveelheid afval, maar om het soort afval. U kiest namelijk een geschikte container op basis van uw type afval. Net als bij een milieustraat is het namelijk belangrijk om afval te scheiden en zo is iedere 6m3 container dan ook gericht op een specifieke afvalstroom.

Heeft u gemengde afvalstromen? Bekijk dan de bouwcontainer en grofvuil container! Deze containers zijn gericht op een combinatie van verschillende afvalstromen en zijn daarmee geschikt voor een mix van diverse afvalsoorten. Let op: het afval uit deze containers zullen wij bij aankomst achteraf nog moeten scheiden. Voor deze twee containers geldt dan ook een hoger tarief dan voor de overige containers.

Hoe weet ik of de 6m3 container het juiste formaat is voor mijn klus?

Bij het kiezen van het juiste formaat van uw container is het belangrijk om een ruime berekening te maken. De daadwerkelijke hoeveelheid afval valt over het algemeen namelijk vaak hoger uit dan van te voren gedacht. Daarbij mag afval slechts 20 cm boven de rand van de container uitsteken. Ga bij twijfel daarom altijd voor de grotere container.

Wat moet ik nog meer weten over een afvalcontainer huren?

Voor alle containers, en zo ook de 6m3 container, geldt dat we spreken van all-in prijzen bij het verhuren van onze containers. Hiermee zijn de volgende kosten al inbegrepen:

• De kosten voor het plaatsen van de container
• De kosten voor het ophalen van de container
• De kosten voor het verwerken van het afval
• De kosten voor vier weken containerhuur

Voor het plaatsen van de container geldt dat u binnen uw containerbestelling direct aangeeft waar en wanneer u de container graag zou willen ontvangen. Voor het ophalen van de container maakt u simpel en snel een afspraak via de daarvoor bestemde formulieren op onze website. Geen afspraak voor het ophalen of wisselen van de container? Dan komen wij de container niet afvoeren! Zo heeft u zelf grip op de huurperiode van uw container en bepaalt u zelf hoe lang (of hoe kort) u de 6m3 container wilt laten staan.

Heeft u een 6m3 container nodig?

Bestel dan snel de container die past bij uw klus. Bekijk direct ons aanbod. Vragen over onze containers? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op, we helpen u graag!