Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Binnenkort een flinke verbouwing? Een keukenrenovatie? Een verhuizing? Een overkapping? Een grote klus in de tuin? Wat het ook mag zijn, Afvalcontainers Zuid-Holland staat voor u klaar. Het huren van een container bespaart u namelijk veel tijd en moeite bij het afvoeren van afval. Zo houdt u de aandacht bij de klus en bent u sneller klaar dan ooit! Meer weten over afvalcontainers en de twee grootste voordelen van (onze) afvalcontainers? Lees dan snel verder, we vertellen het u graag!

Voor iedere afvalstroom een container

Bij Afvalcontainers Zuid-Holland vind u voor iedere klus een passende container, of dit nu gaat om een grote of kleine klus. Voor iedere afvalstroom bieden wij namelijk een passende container en zo heeft u de keuze uit een bouwcontainer, sloopcontainer, grofvuil container, houtcontainer, puincontainer, grondcontainer en groencontainer. Deze containersoorten zijn vervolgens verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: een container van 3m3, 6m3 of 9m3. De 9m3 is hier tevens ook verkrijgbaar in zowel een open als een gesloten variant, waarmee u de inhoud van uw container beschermd tegen extreme weersomstandigheden en ongewenst afval van andere buurtbewoners.

Let op: twijfelt u over het juiste formaat voor uw container? Ga dan voor de grotere container. Over het algemeen valt de hoeveelheid afval in de praktijk vaak hoger uit dan van tevoren gedacht!

Afvalcontainers voor voordelige all-in prijzen

Voor alles afvalcontainers in ons assortiment geldt dat u deze bestelt tegen voordelige én transparante all-in prijzen. De kosten voor het plaatsen van de afvalcontainer, het afvoeren van de afvalcontainer, vier weken containerhuur en het verwerken van uw afval (inclusief eventuele milieutoeslagen) zijn al inbegrepen in de prijzen. Hiermee komt u niet voor verrassingen te staan en weet u van tevoren precies waar u aan toe bent.

Let op: het is belangrijk om de regels voor het huren van een afvalcontainer te volgen. Hierbij mag het afval in de container nooit meer dan 20cm boven de rand van de container uitsteken en mag u geen afvalstromen in de container afvoeren die niet zijn toegestaan in de container. Is dit wel het geval, zullen we wel degelijk van extra kosten spreken omdat wij op zo’n moment genoodzaakt zullen zijn om een naheffing in te stellen.

Goed voor u en goed voor het milieu

Los van dat een container een van de meest veilige, makkelijke en snelle manieren is om afval af te voeren, zijn afvalcontainers huren ook nog eens zeer goed voor het milieu. Dit komt doordat wij afval gescheiden inzamelen en verwerken, waardoor we het afval een tweede leven kunnen geven. Zo hoeven we in Nederland steeds minder afval te verbranden en stoten we dus ook steeds minder CO2 uit. Daarnaast zullen we minder grondstoffen uitputten omdat we minder nieuwe grondstoffen nodig hebben met het recyclen van afval uit de afvalcontainers.

Meteen een afvalcontainer huren?

Bekijk dan meteen alle afvalcontainers in onze webshop en kies de container die past bij uw afvalstroom! Heeft u hulp nodig bij het kiezen of bestellen van uw container? Neem dan contact met ons op! We helpen u graag!