Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

U bent bezig met een bouwklus en heeft per direct een bouwbakje nodig? Dan is Afvalcontainers Zuid-Holland de juiste keuze! Als containerspecialist bieden wij voor iedere afvalstroom een passende container en zo helpen we ook u bij iedere klus met het afvoeren van afval. Zo’n bouwbakje is te bestellen in 3 formaten; een container van 3m3, 6m3 en 10m3 waarbij u bij de 10m3 ook de keuze heeft uit zowel een open als een gesloten container.

Meer weten? Lees dan snel verder, dan maken we even kort kennis!

Verschillende soorten afvalstromen

Het huren van een bouwbakje is een snelle, veilige en gemakkelijke manier om uw afval af te voeren. Iedere container is hierbij gericht op een eigen afvalstroom en zo heeft u bij Afvalcontainers Zuid Holland de keuze uit zes verschillende soorten containers:

– De bouw- en sloop afvalcontainer
– De puin afvalcontainer
– De hout afvalcontainer
– De grofvuil afvalcontainer
– De groen afvalcontainer
– De grond afvalcontainer

Voor een gedetailleerde beschrijving van wat er wel én niet tot deze afvalstromen behoort, vind u een uitgebreid overzicht in webshop. Hierbij staat er bij iedere container duidelijk beschreven welke afvalsoorten in desbetreffende container gedeponeerd mogen worden. Op het moment dat uw bouwbakje is geplaatst, bent u zelf verantwoordelijk voor de container en dus ook voor de inhoud. Zorg er dan ook voor dat er geen andere afvalstromen in de afvalcontainer belanden dan waar de container voor bestemd is.

Scherpe all-in prijzen

De tarieven voor het huren van een bouwbakje in onze webshop betreffen all-in prijzen. Dit betekent dat het plaatsen van de container, het afvoeren van de container, het verwerken van het afval (incl. eventuele milieutoeslagen) en acht weken container huur al in prijs zijn inbegrepen. Hierdoor weet u van tevoren duidelijk waar u aan toe bent en komt u niet onverwachts voor verassingen te staan als het gaat om extra kosten achteraf.

Mijn bouwbakje is vol, wat nu?

Als het gehuurde bouwbakje vol is, kunt u deze eenvoudig laten ophalen. Dit doet u door een ophaalformulier in te vullen via onze website. Lukt dit niet? Dan kunt u altijd contact met de klantenservice opnemen om de container op te laten halen. Wij helpen u tijdens het gehele proces van het huren van uw bouwbakje tot aan het ophalen van de container.

Let op: bij het niet volgen van de richtlijnen voor het huren van een bouwbakkie kunnen wel degelijk eventuele toeslagen volgen. Deze gelden wanneer het afval meer dan 20 cm boven de rand van de container uitsteekt én wanneer u ander afval in uw container heeft gedeponeerd dan waar de container eigenlijk bedoeld voor is.

Direct een bouwbakje huren?

Ga dan direct naar onze webshop en kies het bouwbakje voor uw afvalstroom. Advies nodig bij het maken van de juiste keuze? Aarzel dan niet langer en neem direct contact met ons op door te bellen naar 078 – 204 02 08 of te mailen naar [email protected], we helpen u graag!