Voordelen container huren in Dordrecht

Heeft u binnenkort een verbouwing of tuinrennovatie op de planning staan? Dan krijgt u te maken met een grote hoeveelheid afval die afgevoerd moet worden. In dat geval kunt u terecht bij Afvalcontainers Zuid-Holland. Wij voorzien u graag van de juiste container in Dordrecht zodat uw afval snel en makkelijk kan worden afgevoerd.

Het huren van een container in Dordrecht is zowel goed voor u als voor het milieu. Wanneer u een container gaat huren in Dordrecht, bespaart u namelijk de nodige tijd op het afvoeren van afval. Heeft u namelijk te maken met veel afval, in welke vorm dan ook, dan moet u meerdere keren op en neer rijden naar de milieustraat om al dat afval af te voeren. Wij van Afvalcontainer Zuid-Holland zijn van mening dat u die tijd ook op een andere manier kunt gebruiken, bijvoorbeeld om de verbouwing af te ronden of te genieten van de net aangelegde tuin.

Bekijk de producten

Geen extra kosten

Daarnaast is het goed voor uw portemonnee, want in het geval dat u zelf afval wilt afvoeren heeft u ook te maken met de nodige benzinekosten. Afvalcontainers Zuid-Holland rekent een voordelige all-in prijs voor het afvoeren van een container in Dordrecht.

Hiermee willen wij voorkomen dat u op een later moment met kosten te maken krijgt waar u geen rekening mee had gehouden. Wanneer wij verwachten dat om bepaalde redenen de kosten hoger zullen uitvallen, stellen wij u tijdig op de hoogte. Dit gebeurt enkel bij het niet volgen van de richtlijnen voor afval afvoeren met een container of het verlengen van de huurperiode.

Milieubewust bezig

Bovendien wordt afval scheiden met de containers van Afvalcontainers Zuid-Holland een stuk eenvoudiger, wat positief is voor het milieu. Goede afvalscheiding zorgt namelijk voor een betere afvalverwerking en dit maakt recycling makkelijker. Uw afval kan namelijk omgezet worden in nieuwe grondstoffen en materialen. Dit zorgt voor minder verspilling van nog bruikbare onderdelen en grondstoffen waardoor minder nieuwe grondstoffen nodig zijn en de CO2 uitstoot kan worden beperkt doordat we steeds minder afval hoeven te verbranden.

Onze populairste containers

Soorten containers

Omdat wij veel waarde hechten aan een goede afvalscheiding, hebben wij voor verschillende afvalsoorten een geschikte container die u kunt huren in Dordrecht. U kunt bijvoorbeeld een container huren voor bouwafval, grondafval, groenafval, puin en grofvuil. Op onze website vindt u informatie over de materialen die u in iedere container mag afvoeren. Wij willen benadrukken dat u in alle containersoorten geen asbesthoudend materiaal of chemische materialen mag afvoeren. Heeft u per ongeluk enkel afval weggegooid dat eigenlijk niet tot de betreffende afvalstroom behoort? Dat kan gebeuren. Wanneer de afvoerkosten van deze afvalstroom hoger zijn dan die waarvoor u een container had gehuurd, sturen we u een aanvullende factuur. Is het omgekeerde het geval? Dan betalen we het verschil binnen vijf werkdagen aan u terug.

Afmetingen containers

Omdat u te maken heeft met verschillende klussen waarvoor u een afvalcontainer in Dordrecht kunt huren, beschikken wij over containers in verschillende formaten, namelijk van 3m3, 6m3 en 9m3. De afvalcontainer van 9m3 hebben we ook in een gesloten variant.

Afvalcontainers Zuid-Holland snapt dat het lastig is om in te schatten welk formaat afvalcontainer u moet huren in Dordrecht. Wij hanteren echter een handige vuistregel die u zelf ook kunt toepassen: elke kubieke meter (1m3) staat gelijk aan 10 kruiwagens met puin. Wilt u bijvoorbeeld een container huren van 6m3? Dan kunt u daar 60 kruiwagens aan afval in kwijt.

Container Dordrecht huren bij Afvalcontainers Zuid-Holland

Om een container te huren in Dordrecht bent u bij Afvalcontainers Zuid-Holland aan het juiste adres. Met onze eigen afvalverwerking garanderen wij een snelle service en lage tarieven. Tevens leveren wij in de hele provincie Zuid-Holland en werken we samen met partners uit de omgeving. Als u bij ons een container bestelt vóór 12.00 uur, kunnen wij deze container in de meeste gevallen al de volgende dag leveren.

Omdat wij er volledig op vertrouwen dat onze container bij u in goede handen is, hoeft u bij ons geen borgkosten te betalen. Op onze website kunt u eenvoudig uw aanvraag indienen. U kunt zelf aangeven op welke dag u de container in Dordrecht wilt huren en welk tijdstip voor u het best uitkomt. Hier houden we uiteraard rekening mee. Wanneer u de container heeft volgeladen en u wilt de container in Dordrecht laten ophalen of omwisselen, kunt u dit doorgeven op onze website. Bij het plaatsen van de container vragen we u aanwezig te zijn, bij het wisselen of afvoeren van de container gehuurd in Dordrecht hoeft u niet ter plaatse te zijn.

Makkelijk en snel

 

Bij het invullen van de gegevens om een container in Dordrecht te huren, vragen we u ook om een locatie door te geven. Let er hierbij op dat deze plek toegankelijk moet zijn voor onze vrachtwagen. Twijfelt u over de toegankelijkheid? Neem dan van tevoren contact met ons op en dan zoeken wij samen met u een geschikte locatie om de container na het huren in Dordrecht te plaatsen.

Kortom: wilt u er zeker van zijn dat uw afval in goede handen is en op de juiste manier wordt afgevoerd? Bekijk het aanbod op onze website en bestel de container die bij uw klus past.