Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

In heel Nederland worden maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Evenementen worden afgelast, het onderwijs sluit haar deuren en ook veel andere openbare plekken kunnen voorlopig niet bezocht worden. De coronacrisis zorgt bij veel mensen voor een overvloed aan vrije tijd. Kortom; de verveling begint toe te slaan. Gelukkig blijft (website) wel beschikbaar voor het leveren van afvalcontainers. En hoe kunt u uw vrije tijd beter besteden dan een afvalcontainer te huren om milieubewust bezig te zijn? Precies.

Waarom zou u juist nú een afvalcontainer huren?

De coronacrisis zorgt ervoor dat veel mensen thuis komen te zitten. Het is voor veel mensen moeilijk om hun dag nuttig in te vullen als hun werk of school wegvalt. Toch hoeft u zich niet te vervelen. U kunt namelijk nog steeds een afvalcontainer huren (uiteraard volgen wij ook de richtlijnen van het RIVM op). Met het huren van een afvalcontainer helpt u niet alleen uzelf, u helpt ook nog eens het milieu en de afvalverwerkers door uw afval zo goed mogelijk te scheiden. Misschien heeft u nu wel eindelijk tijd genoeg om grotere klussen aan te pakken zoals de badkamer, keuken of de tuin. Deze klussen vragen allemaal een aparte afvalcontainer en wat meer tijd dan de dagelijkse klusjes. Bij ons kunt u voor elke klus een afvalcontainer huren.

Waarom is afval scheiden zo belangrijk?

In Nederland zijn we erg goed in het scheiden en recyclen van afval. Dit is voordelig voor zowel mens en dier, als milieu. Doordat het afval gescheiden ingeleverd wordt kunnen afvalverwerkers het afval beter verwerken en voorkomen we dat het in de natuur terechtkomt als zwerfafval. Toch wordt het scheiden van afval niet door iedereen toegepast. Voor een groot deel komt dit omdat mensen niet goed genoeg welk afval bij elkaar weggegooid mag worden. Dit is zonde, want juist door het scheiden van afval kunnen we het milieu een handje helpen. Wanneer afval gescheiden ingeleverd wordt is het makkelijker en goedkoper voor de verwerker om ons afval te verwerken waardoor er minder nieuwe grondstoffen geproduceerd hoeven te worden.

Voordelen van gescheiden afval inleveren:
• Minder nieuwe grondstoffen
• Goedkoper voor de verwerker
• Zorgen voor minder verbranding van afval geschikt voor recycling

Hoe u zelf bijdraagt aan een milieuvriendelijk proces? Afvalcontainer huren!

Zoals beschreven is het erg belangrijk om afval gescheiden weg te gooien. Neem juist nu de tijd om uw afval te sorteren en huur hiervoor de juiste afvalcontainer. Op onze website kunt u per afvalcontainer zien welke afvalstoffen geschikt zijn. Weet u niet goed welke afvalcontainer u moet huren voor uw afvalstroom? Bekijk dan eens de site of neem contact met ons op.

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook ook uw steentje bijdragen aan de natuur? Op onze website kunt u verschillende afvalcontainers huren. Hier vindt u meer informatie over het huren van een afvalcontainer. Klik hier voor een overzicht van al onze afvalcontainers.