Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Kluscontainer huren? Steeds meer mensen gaan voor zichzelf én vanuit huis werken. Het is dan natuurlijk wel zo fijn als u een ruimte heeft waarin u uw werk kunt verrichten; of dit nu een nagelsalon aan huis of een kantoorruimte is. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun garage (gedeeltelijk) te verbouwen tot kantoorruimte.

Stap 1: ontwerp

De eerste stap is het ontwerpen van het kantoor door middel van een plattegrond. Misschien heeft u in uw hoofd al een plannetje gemaakt maar het is wel verstandig om dit op papier uit te werken. Houd daarbij ook rekening met uw wensen en behoeften. Moet er een toilet aanwezig zijn? Hoeveel mensen moeten in de kantoorruimte kunnen werken en moet de ruimte afsluitbaar zijn van het woonhuis? Bedenk ook of uw wensen gerealiseerd kunnen worden en of dit binnen uw budget valt.

Stap 2: leeghalen en slopen

Heeft u een plattegrond gemaakt? Dan is het tijd voor het sloopwerk en het leeghalen van de garage zodat deze klaar is voor de verbouwing. Bij het opruimen van uw schuur zullen veel verschillende afvalstromen vrijkomen. Denk aan hout, ijzer, glas en meer. Voor het weggooien van verschillende afvalsoorten kunt u een kluscontainer huren. Welke container bij u past ligt aan het afval dat u wilt afvoeren. Er is een grote kans dat u op een bouw- en sloopafval container of grofvuil container uitkomt.

Stap 3: verbouwen en inrichten

Nu uw garage is leeggehaald is het tijd om deze in te richten. U kunt een nieuwe vloer leggen, ramen plaatsen en niet te vergeten; de muren behangen/verven en stopcontacten plaatsen. Een aantal tips voor het meubilair: kies voor kasten zo hoog als het plafond om stof te verminderen, kies voor een gladde vloer in verband met de bureaustoelen en zorg voor genoeg kleur. Ook is het belangrijk om rekening te houden met genoeg lucht, daglicht en een goede airco voor in de zomer.

Kluscontainer huren

Gaat u ook uw garage omtoveren tot werkruimte? Begin dan bij het huren van een kluscontainer. De kluscontainers die het vaakst worden gehuurd voor het afvoeren van verschillende afvalsoorten is de bouw- en sloop container en de grofvuil container. Bekijk van te voren de acceptatievoorwaarden zodat u zeker weet dat de container bij u past. Benieuwd naar het gehele assortiment? Klik dan hier.