Over ons

Korevaar Recycling Centrale Logo

Afvalcontainers Zuid Holland is onderdeel van RCK.

RCK (Recycling Centrale Korevaar) is een familiebedrijf dat van oorsprong afkomstig is uit de Alblasserwaard. Wij richten ons volledig op het recyclen van afval tot herbruikbare grondstoffen. Om onze dienstverlening te spreiden zijn wij gestart met Afvalcontainers Zuid Holland met de focus op onze afvalcontainers.

Het is inmiddels al weer 12,5 jaar geleden dat het bedrijf is opgericht. Trots zijn we op de sterke groei die we sindsdien gerealiseerd hebben. Met name door goed te luisteren naar wat de klant graag wil, hebben we ons wagenpark sterk kunnen uitbreiden en is ons werkgebied steeds groter geworden. Dagelijks bedienen we, in het gebied van Rotterdam tot Tiel en van Midden Nederland tot Breda, duizenden klanten zelfstandig. Dankzij samenwerking met diverse partijen kunnen we zelfs landelijk dekkend voor u de inzameling verzorgen. Voor elke afvalstroom hebben we een oplossing! In speciaal ontworpen containers, met diverse inhoudsmaten, kunt u uw afval en grondstoffen kwijt. Op uw verzoek of met een vaste frequentie komen we langs om uw materiaal op te halen en af te voeren naar onze recyclinginstallatie in Groot-Ammers. Deze installatie is recent gemoderniseerd waardoor zelfs de meest complexe stromen gerecycled kunnen worden tot prachtige secundaire materialen.

Naast Recycling Centrale Korevaar (RCK) zijn ook Netwerk en het sorteer- en bewerkingsbedrijf KoreNet onderdeel van de groep van bedrijven. De bedrijven opereren alle drie primair op de afval- en grondstoffenmarkt, maar verrichten daarnaast ook ondersteunende activiteiten om de klant te ontzorgen. Gedacht moet daarbij worden aan plaagdierbestrijding en het ledigen van vetputten. De drie afvalbedrijven werken intensief samen met Korevaar Langerak. Asbestsanering is de belangrijkste activiteit van dit bedrijf, waarbij met name gedacht moeten worden aan het verwijderen van asbesthoudende golfplaten op daken van schuren. Maar ook andere toepassingen van asbesthoudende materialen worden door het door SGS Intron Certificatie gecertificeerde Korevaar BV, volgens de SC530 norm gesaneerd.

Afvalcontainers Zuid Holland Korevaar Recycling

Certificaten

NIWO
SGS
Korevaar Netwerk logo
iso