Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Bent u een echte klusser (of juist niet)? Hoe dan ook, u weet vast dat tijdens het klussen veel afval vrij kan komen. Dit kan hinderend zijn en voor overlast zorgen. Vervelend! Dat wilt u vast voorkomen. Bent u van plan om uw badkamer te vernieuwen? Gaat u bijvoorbeeld al het keramiek vervangen of de tegels? Dan kunt u het beste een puincontainer huren. Meer informatie over het huren van een puincontainer tijdens het verbouwen van uw badkamer leest u in deze blog.

Waarom puin afvoeren in een container een goede keuze is

Wanneer u gaat klussen is het wel zo fijn als u snel uw afval kwijt kunt. Een puincontainer voorziet u van alle gemakken;

Allereerst is het een goede keuze om uw puin zo snel mogelijk af te voeren omdat puin best wat stof kan veroorzaken. Om te voorkomen dat dit stof in uw luchtwegen terecht komt, kunt u een container huren. Een andere reden om een puincontainer te huren wanneer u de badkamer gaat verbouwen is omdat u niet uw eigen vervoer hoeft te regelen om het puin af te voeren. Dit is fijn, want zo blijft uw auto schoon. Een derde reden om voor een container te kiezen is omdat het u tijd en geld bespaart. U hoeft niet zelf telkens naar de milieustraat te rijden met een auto vol puin, om daar vervolgens entreekosten en een bedrag per kilo gestort afval te betalen. Daarnaast hoeft u ook geen rekening te houden met een limiet aantal keren.

Wat mag er in een puincontainer?

Wanneer u de badkamer gaat verbouwen, renoveren of slopen kan daar heel wat afval bij vrijkomen. Het grootste deel zal overigens bestaan uit tegelwerk. Voor steenachtig afval kunt u een puincontainer huren. Daarin kunt u keramiek (wasbakken en toiletten), porselein, stenen, wand- en vloertegels kwijt. De container is niet bedoeld voor gips, gasbeton en asbesthoudende materialen. Weet u niet zeker of uw afval wel of niet geschikt is voor de puincontainer? Neem dan contact op met onze klantenservice zodat zij u kunnen adviseren.

Direct puin afvoeren

Bent u opzoek naar een manier om goedkoop uw puin af te voeren? Bekijk dan eens ons assortiment op de website. Door gebruik te maken van ons online bestelproces kunt u binnen enkele minuten een container huren die past bij uw afvalprobleem.