Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Een afvalcontainer kan op verschillende momenten erg handig zijn. Gaat u klussen, verbouwen of houdt u een grote schoonmaak? Een afvalcontainer bestellen kan dan een perfecte uitkomst bieden. Het huren van een afvalcontainer kan veel voordelen met zich meebrengen. Bent u benieuwd welke dit zijn? Lees hier meer over de drie grootste voordelen van een afvalcontainer bestellen.

Een afvalcontainer bestellen bespaart Co2-uitstoot

Met het huren van een afvalcontainer kunt een de Co2 uitstoot verminderen. Dit komt omdat u vergeleken met een aanhangwagen veel meer afval in een afvalcontainer kwijt kunt en daarom zijn er minder ritjes nodig naar de stortplaats. Als u van tevoren het juiste formaat van de afvalcontainer kiest hoeft de chauffeur de afvalcontainer enkel nog te plaatsen en op te halen. Weet u niet zeker welk formaat u moet bestellen? Schat dan iets in een rond naar boven af. Dit voorkomt dat u een extra afvalcontainer nodig hebt.

Een afvalcontainer bestellen bespaart tijd en energie

U kunt gemakkelijk online een afvalcontainer bestellen naar wens. Binnen een aantal klikken kunt u al een afvalcontainer bij u voor de deur hebben staan. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste afvalcontainer kiezen met het benodigde formaat en daarna gebruik te maken van een veilige iDeal betaling om de bestelling te bevestigen. Niet alleen om deze reden is het makkelijk. Het bestellen van een afvalcontainer bespaart u ook heel wat tijd en moeite. U hoeft namelijk niet telkens naar de stortplaats te rijden of lange tijd met zware spullen te tillen. De afvalcontainer kan namelijk bij u voor de deur worden geplaatst als daar de ruimte voor is. Op onze website kunt u voor elke klus en afvalstroom een afvalcontainer bestellen,

Het scheiden van afval is voordelig voor het milieu

In Nederland produceren we per jaar per persoon ongeveer 500 kilo afval. Voor een gezin van vier personen betekent dit dus dat er 2000 kilo afval per jaar wordt geproduceerd. Ongeveer 56% van al dit afval kan worden gerecycled; daarmee doen we het beter dan een groot deel van andere Europese landen. In sommige Europese landen, zoals Kroatië en Hongarije, wordt er nog helemaal geen afval gescheiden waardoor alles op één grote hoop terecht komt. Voor afvalverwerkers is het erg fijn als het afval gescheiden aankomt. Dit bespaart een hoop geld, tijd en energie. Het scheiden van afval begint bij de bron. U kunt op onze website een afvalcontainer bestellen voor elke afvalstroom. Het verwerken en recyclen van afval is erg voordelig voor het milieu. Van onze afvalstoffen kunnen namelijk duurzame producten worden gemaakt zoals biogassen, compost en gerecycled plastic.

Wat wordt er van uw afval gemaakt?

  • Papier: Van oud papier kan nieuw papier gemaakt worden is verschillende soorten en maten. Denk aan toiletpapier, keukenrollen maar ook papier voor magazines en schriften.
  • PMD: PMD afval wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van nieuwe producten. Plastic wordt voornamelijk gebruikt voor het verkrijgen van de stof granulaat. Drankpakken kunnen dienen als papier, karton of nieuwe verpakkingen en metaal
  • GFT: Het gescheiden inzamelen van groente-, fruit- en tuinafval is erg voordelig voor het milieu. Van etensresten en organische materialen kan biogas en compost worden gemaakt. Menig tuinier staat hierom te springen!

Bent u enthousiast geworden en wilt u ook een afvalcontainer bestellen? Neem dan een kijkje op onze website. U vind hier meer informatie over de soorten en maten afvalcontainers. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op.