Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Puincontainer Huren

Puinafval bent u liever kwijt dan rijk. Als u binnenkort wilt gaan klussen, slopen of verbouwen is het belangrijk om in een veilige en (zo veel mogelijk) opgeruimde omgeving te werken. Om steeds met uw puinafval naar de milieustraat te rijden kost veel tijd, energie en geld. Daarom is een puincontainer huren in veel gevallen makkelijker dan de milieustraat. In dit blog leest u meer over de gemakken van een puincontainer huren.

Afval weggooien bij de milieustraat

De milieustraat is een plaats in uw gemeente waar u uw afval kunt storten in verschillende soorten afvalcontainers. Het idee van een milieustraat op zich is goed aangezien het afval dat ingeleverd wordt voor een groot deel gerecycled wordt. Toch is de milieustraat vaak niet de makkelijkste optie om van uw afval af te komen.

Ten eerste moet u zelf voor vervoer zorgen voor het afvoeren van uw afval. Het is duidelijk dat u minder afval kwijt kunt in een personenauto dan in een afvalcontainer waarvan u zelf het formaat kunt bepalen. Daarnaast betaalt u bij de milieustraat ook een bedrag per kilo afval en een bedrag om tot de milieustraat toegelaten te worden in de meeste gemeente. Niet erg ideaal dus als u meerdere keren heen en weer moet rijden met al het vrijgekomen afval. Daarbij moet ook nog eens rekening worden gehouden met feestdagen (zoals Hemelvaart en Pinksteren) waarop de milieustraat in veel steden gesloten is. Kortom; de milieustraat is niet de meest geschikte optie voor mensen die veel puinafval willen laten afvoeren.

De gemakken van een puincontainer huren

Slopen en verbouwen zijn grote klussen die u zo goed en foutloos mogelijk wilt laten verlopen. Als u van alle gemakken voorzien wilt zijn kunt u het beste een puincontainer huren. Hoe dat werkt? U plaatst eenvoudig online een bestelling en bevestigd deze met een iDeal betaling. Zodra uw bestelling is bevestigd zorgt de chauffeur ervoor dat uw afvalcontainer doorgaans de eerstvolgende werkdag wordt geleverd. Geen getreuzel met lange wachttijden die u bij de milieustraat op dit moment wel hebt. Zodra de puincontainer is geleverd kunt u meteen aan de slag.

Ook hoeft u niet per kilo afval te betalen; u betaald vooraf een vaste prijs voor het formaat van de container, de afvalstroom, levering en ophalen is allemaal bij de prijs inbegrepen. Is de container vol en wilt u deze inwisselen voor een lege container of bent u klaar met de klus en kan de puincontainer opgehaald worden? Neem dan contact op via ons ophaalformulier. De chauffeur zorgt ervoor dat uw afvalcontainer zo snel mogelijk omgewisseld of opgehaald wordt. Wist u dat de ophaalservice in de prijs inbegrepen zit?

Bespaar op uw kosten en tijd

Ook bespaart u kostbare tijd. U hoeft niet telkens uw auto of aanhangwagen in te laden met afval en u hoeft ook niet heen en weer te rijden naar de milieustraat. U kunt uw afvalcontainer voor de deur laten plaatsen waardoor het afvoeren van afval erg gemakkelijk gaat. De tijd die u normaal gebruikt om naar de milieustraat te rijden kunt u nu gebruiken voor het verbouwen, klussen of slopen.

Als laatste wordt uw afval na inzameling en controle op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier door de afvalverwerker verwerkt tot nieuwe grondstoffen. Puin wordt bijvoorbeeld gebruikt voor de aanleg van nieuwe wegen en nieuwe parkeerplaatsen. Het inzamelen van gescheiden afval is essentieel om de productie van nieuwe (primaire) grondstoffen te verminderen. Een puincontainer huren is dus goed voor het milieu én voor uw portemonnee!

Meteen online een puincontainer huren

Bent u enthousiast geworden en wilt u meteen of binnenkort een puincontainer huren? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Op onze website kunt u verschillende afvalcontainers huren, waaronder een puincontainer. U kunt zelf kiezen welk formaat u nodig heeft en op welke datum u de puincontainer wilt laten leveren. Dat kan iedereen, toch? Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Wilt u meteen een puincontainer huren? Bekijk dan onze website voor de mogelijkheden.