Skip to main content
  • Op werkdagen voor 12.00 uur besteld volgende werkdag geleverd!
  • Geen borg
  • Scherpe prijzen dankzij eigen afvalverwerking
  • Bestellen zonder account mogelijk
  • All-in prijzen

Ga dan voor een grondcontainer bij Afvalcontainers Zuid-Holland! Zo weet u zeker dat u snel, veilig én gemakkelijk van uw zand (en grond) afkomt, zonder hier zelf voor op pad te gaan. Met een zand container huren wordt uw container namelijk op een locatie naar keuze geplaatst, zo ook voor uw voordeur. Wanneer u klaar bent met de container huren komen wij deze vervolgens ook weer ophalen. Zo houdt u de focus bij uw verbouwing of klus en bespaart u zowel tijd als moeite op het afvoeren van zand. Meer weten over een zand container huren? Lees dan snel verder!

Direct al vragen over een zand container huren? Bekijk onze veelgestelde vragen of bel direct naar 078 204 0208.

Van zandhoop in de achtertuin tot het strand van Scheveningen

Hoewel het strand van Scheveningen wellicht wat overdreven is, is de boodschap duidelijk: een zand container huren kan voor zowel grotere als kleinere hoeveelheden zand. Bij Afvalcontainers Zuid-Holland kiest u namelijk uit twee formaten van de zand container: een formaat van 3m3 of een formaat van 6m3. Afhankelijk van de hoeveelheid zand die u verwacht, bestelt u de container die geschikt is voor uw verbouwing of klus. Het is hierbij aan te raden om de geschatte hoeveelheid zand naar boven af te ronden, gezien de daadwerkelijke hoeveelheid over het algemeen vaak hoger uitvalt dan gedacht. Ga bij twijfel dus altijd voor de grotere container.

Meerdere soorten grond afvoeren?

Ook dat kan! De grondcontainer is namelijk niet alleen geschikt voor zand, maar ook voor andere grondsoorten. De volgende afvalstromen zijn namelijk wel én niet toegestaan in onze grondafval container:

• WEL: Zand, veen, aarde, klein, tuinaarde, graszoden en grasmatten.
• NIET: Vervuilde grond met bijvoorbeeld boomstronken, wortels, grind, olie, hout en plastic.

Staat uw afvalstroom er niet bij? Bekijk dan de toegestane afvalstromen van de vijf andere containers. Voor alle afvalcontainers hebben wij eenzelfde lijstje met toegestane afvalstromen opgesteld waardoor u in één overzicht vindt wat u zoekt.

Grond vervuild met PFOA?

Bij een grond container / zand container huren is het van groot belang dat we samen nagaan of u te maken heeft met PFOA-vervuilde grond. Dit wil zeggen dat grond vervuild is met gevaarlijke en giftige stoffen. Dit komt vaak voor op oude industrieterreinen, benzinestations en afvalterreinen. Indien dit het geval is moeten we bij het afvoeren van uw grond uiterst veilig te werk gaan en vragen wij uw aandacht om rekening te houden met extra voorwaarden. Zo hanteren wij bij een zand container huren helaas geen levering binnen 24 uur, maar rekenen wij hier 48 uur voor omdat wij een afvalstroomnummer aan moeten vragen voor uw afval. Zo weten we zeker met welk type grond wij te maken krijgen en kunnen wij hiernaar handelen. Ook kunnen de tarieven voor vervuilde grond afwijken van de reguliere grondcontainerprijzen.

Meteen een container bestellen?

Voor een zand container huren gaat u direct naar het aanbod van onze grondcontainers. Op zoek naar een andere container? Bekijk dan alle containers in het aanbod van Afvalcontainers Zuid-Holland!